top of page
Image by Dean Ricciardi

Skydning

En god skytte anskyder mindre end en dårlig skytte. Det er dokumenteret, at det forholder sig sådan. Derfor er det vigtigt at vedligeholde sine færdigheder som skytte, - det være sig både som hagl- eller riffelskytte. Opskriften på at blive en bedre skytte er træning og atter træning.

 

Målet er ikke at blive OL-skytte i skeet, sporting eller riffelskydning, men at blive en bedre skytte på jagt.

 

De fleste kender sikkert, at være på en god jagt - der kommer masser af vildt for, men der kommer ikke meget vildt på paraden. Ikke at det i sig selv skal være et mål, at der skal være meget vildt på paraden, men man har måske skudt forbi på mange oplagte chancer eller undladt at skyde fordi man har følt sig usikker. Denne usikkerhed eller manglende evner, kommer man kun til livs ved at blive en bedre skytte - ved at træne.

 

Man bliver mere bevidst om sine egne evner og grænser, og kan bruge dem når pludselig sneppen kommer flik flakkene gennem trætoppene - eller bukken står for på 80 m. og man ikke har anlæg. Så er det, at de erfaringer man har fået fra træningsbanerne skal komme en til gode. Føler man sig sikker i fritstående skud til bukken på 80 m., så kan man sikkert huske hvordan det gik på skydebanen.

 

Brug en hver chance for at komme ud at træne. I Bjerringbro & omegsn Jagtforening vil vi bestræbe os på, at vi får stillet så meget skydetid til rådighed som det er muligt. Jagtforeningen råder ikke selv over en flugtskydningsbane, men vi afholder hvert år en træningsdag, hvor vi booker en hel dag på flugtskydningsbanen ved Stoholm Jagtforening. 

 

Vi træner og indskyder rifler på den militære riffelbane i Vindum Bakker. Hvert forår i april - maj afholder vi 2 - 3 skydninger.

 

Foreningens instruktører er altid parat med hjælp og vejledning i trygge rammer.

 

Du er meget velkommen til at kontakte en af foreningens instruktører:

  • Heidi Enevoldsen

  • Christian Just Møller

  • Søren Beuchert

  • Karsten Bucholt

  • Søren Skamris

Find kontakt oplysninger her

bottom of page