top of page
Foredragsaften - vildtoptælling

Foredragsaften - vildtoptælling

Adresse

Pilevej 6, Bjerringbro, Denmark

Pris

Gratis

Dato

Tiderne ændrer sig for jægerstanden og hvis vi fortsat vil have lov at dyrke vores passion er det vigtig at vi har fokus på optælling af vores vildtbestande.


I dag bliver jagttiderne bl.a. fastsat på baggrund af jægerens vildtindberetninger. Men mindst lige så vigtig er vores indberetning af det levende vildt, samt indsamling af vinger og hoveder samt tandsnit af forskellige vildtarter.


Bjerringbro og Omegns Jagtforening inviterer alle til foredrag og informations aften med Rikke Bruun i Bjerringbro. Rikke er projektleder for dataindsamling og bestand-overvågning ved Danmarks jægerforbund. Rikke vil hjælpe os alle med at forstå vigtigheden og betydningen af vildtstatistik. Rikke fortæller om bestandsovervågning - Hvorfor skal vi indberette vildtudbytte, indsamle vinger og sædgæshoveder, samt indsamle tænder til tandsnit? Hvad med de levende bestande, hvorfor er de lige så vigtige som nedlagt vildt? Samt hvilken forskel kan vi gøre med feks. Vildt-tællelau og vildt-registrering med dit eget vildt-kamera? Og brugen af vildt-tælling med apps.


Så kom og vær med til en hyggelig aften i Bjerringbro og bliv klogere på vores vildtbestande og hvordan vi kan være med til at registrere dem!


Ved Hunters Point, Pilevej 6, 8850 Bjerringbro Kl 19.00 onsdag den 1. marts


Af hensyn til pladser og af sikkerhed for at have kaffe og kage nok - meld gerne til på tlf 28297797

bottom of page