Flere af klubbens medlemmer, og deres hunde, har i august og september måned udmærket sig ved diverse prøver og stævner.

Vi hører gerne fra alle medlemmer, der har opnået et resultat - stort som småt - så hold dig ikke tilbage. Send gerne billeder og en lille tekst til Pernille på Pfaurskov@gmail.com - eller via Messenger/Facebook - eller til foreningens mail bjomjf@gmail.com.

Ved DJRTK dansk udstilling i Vester Vedsted 7/9-2019 udmærkede Lolk´s K. Jack og Lønne´s Balder sig med henholdsvis en første præmie i Åben klasse hanhunde under 32 cm til Jack, og Bedst I Show til Balder.

Samme dag deltog de begge på sporprøve afholdt af DJRTK og bestod med en 2.pr til Balder, og 1. pr. til Jack, som derved opnåede dansk spor championat.

Søndag den 8/9-2019 blev der afholdt National stævne, ligeledes i V. Vedsted, med den Engelske sekretær af moderklubben for Jack Russell Terrier, Shaun Newton. Samme to hunde ført af Anders Rasmussen og Pernille Faurskov, vandt flot "sølvtøj", da Jack blev BIS i Åben klasse og Balder vandt hele showet (BIS) og derved opnåede et Eksteriør championat.

Stort tillykke fra foreningen.

 

Søndag den 24/8-2019 afholdte Viborg Jagtforening apporteringsprøve.

Der var BJOM godt repræsenteret med tre hunde. Én i "apportering" og to i "udvidet apportering".

Thomas Hørup med Enya trak max point hjem i apportering. Uffe Søndergaard med Lende, og Morten Søndergaard med Chanel, bestod begge udvidet apportering.

Jacob Sørensen var samme dag draget til schweiss prøve med sin hvalp; Dino, som bestod 3t/400m med en 1. præmie og blev prøvens bedste korthår.

Også et stort tillykke til disse ekvipager fra foreningen.