Kursus i lokkejagt på ræv


Gudenådalens Jagtforening og Bjerringbro og Omegns Jagtforening afholder kursus i lokkejagt på ræv. Vi har allieret os med Sandor Hestbæk, som er passioneret rævejæger med ekspertise i lokkejagt på ræv. Han har sagt ja til at undervise i den ædle kunst.

 

Kurset er d. 4. februar kl 12:00, hvor Sandor vil fortælle lidt om lokkekunsten og instruere i samme. Derefter vil vi ud i terrænet og afprøve vores nylærte kundskaber og se om det kunne give noget af sig.

Vi samles igen efter lokkejagten, holder parade og deler oplevelser.

Vi er færdige ca. kl. 18:00

Sted:

Enggården

Jørgens Alle 42,

8800  Bjerringbro

 

Da vi ikke kan tilbyde jagtterræn til alle deltagere, vil det være super, hvis der er nogle, der selv har terræn dertil, men dette er ikke et krav.

Husk at jagtforeningen gerne modtager ræve, der er i god stand til hundetræning, hvis der er nogle der har lyst at donere.

 

Husk i februar måned er det kun tilladt at regulere ræv, og eventuel lodsejer skal have ønske om regulering. Der må reguleres fra 1 1/2 time før solopgang til 1 1/2 time efter solnedgang. Du skal være min. 18 år for at regulere.

Ræve må nedlægges med salonriffel i magnum kal., eks. 17hmr 22magnum og en anslagsenergi på E100 på 175 Joule eller riffel med fuldkappet kugle, det giver også bedre mulighed for anvendelse til hundetræning efterfølgende.

 

Huskeliste til kurset.

høreværn da nogle kald har meget høje lyde 

riffel eller salonriffel + ammo

skydestok eller ben

lokkekald (vi arbejder på, om der kan købes forskellige kald på dagen)

stol

siddeunderlag

gerne 3D camotøj, men intet krav

maske

handsker

 

Kurset koster 100 kr. pr. pers.

 

Tilmelding til Mogens Kolby GDJ. på tlf  21785329 mail formand.gdj@gmail.com

Eller til Ernst Hansen BJOM på tlf 28297797 mail hansen007@hotmail.com

senest 31. januar først til mølle princip