from zero to hero


På Viborg markprøve klubs markprøve D.2-4 18 løb Cato ind foran stående makker, I Dalbyover D.29-3 løb han efter hare og D.18-3 I Dalbyover fik vi da trods alt en 2. pr. ikke just et forår som vi havde ønsket os. Mange markprøver var enten blevet: aflyst, overbooket eller flyttet til dage hvor det ikke passede i programmet.

Så var der en chance tilbage Korthaar klubbens hoved prøve i Give 7-4 18. Med mandagens fiasko i baghovedet havde jeg mine tanker om hvordan det skulle gå. Men hva vejret og selskabet var godt så det glemte jeg hurtigt. 1. slip var imellem 2 hegn hvor en tidligere hund var gået med rådyr og jeg kom efter dommerens mening til at slide lidt for meget på fløjten men hverken i dette slip eller næste slip nogen fugle til os.

Så blev det middag og endnu ingen præmieringer på holdet og der var kun 2 åbenklasse hunde tilbage og 6 unghunde.

Nå afsted igen hvor Cato får stand ret hurtigt ved en brombærbusk i kanten af marken og makker hunden sekunderede drømme situation. Den anden hund blev bedt om at koble så vi kunne se hvad der var det inde VÆRSGO` først lidt forsigtig og så fik han udpeget fasanen op kom kræet, dommeren fik skudt og hunden stoppede…. JAAAAAA sgu da så var 1 pr i hus endda den eneste på holdet så var vi videre i matchningen.

Vi var kun 2 der havde fået en 1. pr men alligevel var det sgu spændende… vi slap begge hundene og den anden hund styrede lige imod Cato den skulle bare lige hilse … Dette gentog sige flere gange i løbet af meget kort tid det… YES sejren var i hus min Ulydige jagthund var blevet prøvens bedste åbenklasse hund og ikke mindst var vi nu i vinderklasse som vi naturligvis stillede i søndag dog uden det store held med fugle.

Tillykke med resultatet.